Ligplaatsen


Jachthaven „De Koppoel” beschikt over meer dan 150 ligplaatsen verdeeld over twee havens. De buitenhaven is direct aan ons loodsgebouw, terwijl de binnenhaven zich bevind direct tegenover het loodsgebouw aan de overzijde van „De Koppoel”.

Beide havens zijn voorzien van douche en toilet. De binnenhaven gebruiken wij extra in de winter om de boten daar beschermd te stallen i.v.m. de beschutte ligging. Voor de binnenhaven gasten is een apart parkeerterrein ingericht door onze buurman.De Jachthaven beschikt over een 8 tons botenkraan, mocht u een mankement aan uw schroef of onderwaterschip hebben. Onze technische dienst staat ter beschikking mocht u onverhoopt problemen krijgen met uw motor.


CULINAIR:

Direct tegenover de hoofdingang van de haven vindt u Bar-Eetcafe "De Vergulde Vos”. Hier kunt u heerlijk een terrasje pakken, een snack eten, of uitgebreid dineren. Houd u wel rekening met de drukte want het is een zeer geliefd restaurant.

vos3kleinvosjeklein


           


Onze nieuwe hygienische en schone douche/toilet ruimte in het haven gebouw. Heerlijk douchen na een koude vaartocht of als u een nachtje wilt blijven slapen op uw boot. Op de steigers is water verkrijgbaar. 

Passanten zijn natuurlijk ook van harte welkom op onze haven. Vooral in de zomermaanden is „De Koppoel” bij uitstek geschikt om er heerlijk te zwemmen. Juist omdat er weinig „verkeer” is, is het voor gezinnen met kinderen ideaal vertoeven.


        Wij hopen u snel te mogen ontmoeten in onze gezellige haven!

          Info ligplaatsen: T.Broekman Tel: 071-5018227 / 06-51815224          


Jachthaven "De Koppoel” Ripselaan 3, 2375NA Rijpwetering.  E-mail: info@dekoppoel.nl   Prijswijzigingen onder voorbehoud HISWA Voorwaarden zijn van toepassing.  Web-design : Dynamic Liberty Group. Fotografie: F.van Steijn.  PRIVACY VERKLARING