HIGHFIELD ALUMINIUM RIBS

 Bij Jachthaven  De Koppoel vind u in onze showroom het Australische merk Highfield. Robuuste aluminium ribs van sublieme kwaliteit en afwerking. Enorme goede vaareigenschappen en vooral niet te vergeten, het gewicht! Er is al een Rib uitvoering van iets meer dan 25 kilogram.  Ideaal voor in de davits van uw boot, maar natuurlijk ook heerlijk licht handelbaar voor b.v. op het strand. Wij hebben diverse modellen in onze showroom, en u kunt via deze link de gehele lijn bekijken.

Highfield ribs is niet voor niets uitgeroepen door de ANWB Waterkampioen tot de beste rib.  

Klik op foto voor verslag van deze test (PDF).

anwb2


                                                                                                              NIEUW BIJ HIGHFIELD:

Afwerking staat bij Highfield hoog in het vaandel, en op diverse modellen is als extra optie een foam vloer beschikbaar. U kunt kiezen uit drie kleuren: zwart, grijs en bruin. Deze vloer is zacht van structuur en is hitte en zoutwater bestendig. Zeker voor de blote voeten op een hete zomer dag bied deze vloer de ideale oplossing. Makkelijk schoon te maken en het geeft de boot nog eens een extra mooie uitstraling.

Er zijn ook stepping pads beschikbaar die op de tube gelijmd kunnen worden, als bescherming tijdens het opstappen van uw tube. Ook bij deze kunt u kiezen uit drie kleuren: zwart, grijs en bruin. Deze moeten wel met speciale lijm aangebracht worden, wat wij uiteraard kunnen uitvoeren voor u.

In onze showroom vind u deze geweldige afwerking terug in een van onze boten.

eva
Jachthaven "De Koppoel” Ripselaan 3, 2375NA Rijpwetering.  E-mail: info@dekoppoel.nl   Prijswijzigingen onder voorbehoud HISWA Voorwaarden zijn van toepassing.  Web-design : Dynamic Liberty Group. Fotografie: F.van Steijn.  PRIVACY VERKLARING