Rubberboten

DSC 1973showroom boven-1

Op de tweede verdieping van onze showroom vind u een uitgebreid assortiment van rubberboten en ribs.

De specifieke eigenschappen van de diverse merken die wij voeren vind u naast de tap „rubberboten”.

Omdat wij een aantal jaren zelf rubberboten hebben gerepareerd zijn wij gespecialiseerd op dit gebied. Verlijming, kwaliteit doek, afwerking en natuurlijk vaareigenschappen en stabiliteit is zeer belangrijk voor de aankoop van een rubberboot.

In het enorme aanbod van rubberboten op de markt tegenwoordig kan je de weg snel kwijtraken, en de ene fabrikant is zeker de andere niet.

Daarom voeren wij alleen merken die hun bewijs hebben geleverd aangaande kwaliteit, afwerking, duurzaamheid en vooral vaareigenschappen.

DSC 1992showroom boven-7

Ook de combinatie motor - boot is een niet te onderschatten aspect. Zeker als kinderen met deze bootjes varen is een rubberboot al snel een snelvarend vaartuig, zonder dat de meeste ouders daar enig besef van hebben.

Ook op het gebied van wetgeving en veiligheid kunnen wij u helpen de juiste keuze te maken voor uzelf en voor uw kinderen.

Kortom:

Zoekt u een rubberboot, maar u weet niet waar te beginnen? Komt u gewoon vrijblijvend bij ons langs en wij vertellen u er alles over.

Tot ziens in onze showroom.


Jachthaven "De Koppoel” Ripselaan 3, 2375NA Rijpwetering.  E-mail: info@dekoppoel.nl   Prijswijzigingen onder voorbehoud HISWA Voorwaarden zijn van toepassing.  Web-design : Dynamic Liberty Group. Fotografie: F.van Steijn.  PRIVACY VERKLARING