Aluminium Boten

Nieuw bij Jachthaven “De Koppoel” zijn de Qwest - Marine aluminium boten. N.a.v. veel vraag van onze klanten zijn wij op zoek gegaan voor een alternatief van de polyethyleen boten. Key-aspect: onderhouds arm, betaalbaar en vooral sterk. Aluminium was altijd al een voorkeur geweest in ons persoonlijke wens, maar daar stond toch altijd wel een pittige prijs tegenover. Goedkope aluminium bootjes zijn de geklonken versies en overal te vinden, maar deze missen de stijfheid en vooral de dikte van het materiaal speelt een rol. Geklonken boten zijn over het algemeen erg dun. Gelaste boten moeten dikker zijn i.v.m. vervorming en daarom komt Qwest nu heel mooi aan bod. 2mm Dikke huid, gelast, en dan toch betaalbaar houden,…? 

Komt u gauw langs bij onze haven en laat u verassen door dit ideale concept.

page-aluEn daarbij niet te vergeten dat algen niet zo veel van aluminium houden, dus weinig aangroei plus natuurlijk het enorme lage gewicht! Een boot van ruim 4m weegt rond de 100 kg, en is dus gemakkelijk te handelen met twee personen. Kortom zoekt u een boot waar u geen onderhoud aan wil, lekker wil varen zonder zorgen: Qwest! En in combinatie met een Yamaha motor komt u er met de zorgen wel heel gemakkelijk vanaf!


Klik hier voor opties prijslijst.

Aluminium Jon’s en andere modellen ook beschikbaar.

Informeert u bij onze haven!Deze modelen zijn ook zelflozend te maken, informeer bij onze haven!

Jachthaven "De Koppoel” Ripselaan 3, 2375NA Rijpwetering.  E-mail: info@dekoppoel.nl   Prijswijzigingen onder voorbehoud HISWA Voorwaarden zijn van toepassing.  Web-design : Dynamic Liberty Group. Fotografie: F.van Steijn.  PRIVACY VERKLARING